Heldragter og flyverdragter til babyer

Er din baby klædt godt på? Mangler dit barn en heldragt, en flyverdragt eller måske en vindtæt sparkedragt? Find alt i udetøj til din baby her.

Køb din heldragt til baby her

Babyer har brug for heldragter, når de er helt små og faktisk rigtigt mange år frem. Behovet for typen af heldragt skifter efterhånden som de bliver større, så det vil ikke være den samme heldragt, der skal bruges til baby, som den, der egner sig til tumlingen og barnet.

En heldragt til baby skal både bruges, når babyen er ude og sove, når de er udenfor og når de begynder at bevæge sig rundt på egen hånd udenfor. Selvom babyen har samme størrelse, kan du dog ikke bruge samme heldragt til baby, når den skal sove, og når den skal tumle rundt udenfor.

Hvilket materiale bør heldragten til din baby være lavet i?

En baby heldragt kan være fremstillet i mange forskellige materialer. Afhængigt af hvilket formål du køber din baby heldragt til, så skal du vælge et materiale, der passer til det. Vælger du for eksempel en heldragt til baby i uld, så er det en utroligt varm heldragt, der egner sig perfekt til babyen, når den skal sove udenfor i barnevognen eller på tur.

Er din baby blevet gammel nok til at kravle rundt, så bør du derimod vælge en heldragt til baby udendørs, der vil være fremstillet i et mere holdbart materiale og et materiale, der kan tåle vind og vejr. Du kan for eksempel vælge en vindtæt heldragt til baby, men du kan også finde en model, der er vandtæt – eller begge dele. Disse er ideelle til babyen, der kravler rundt på jorden og ikke skal fryse.

Det miljøvenlige og bæredygtige valg

Hvis du har mulighed for det, så giver det god mening at investere i en sparkedragt til baby, der er fremstillet i et miljøvenligt og bæredygtigt materiale. Du kan for eksempel vælge en økologisk heldragt til baby, hvis du samtidig vil købe en, der er uden forskellige kemikalier. Ved at vælge dette alternativ, kan du gøre en god indsats for planeten, og du ender typisk også ud med en heldragt i bedre kvalitet.

Miljøvenlige alternativer er ikke altid i bedre kvalitet, men ofte er det et fokuspunkt hos dem, der producerer denne type heldragter, da det er endnu en måde at hjælpe miljøet. Hvis ikke heldragten går i stykker, så skal den ikke erstattes og den kan gå i arv igen og igen. Det sænker behovet og dermed også forbruget.

Heldragt med eller uden fødder?

Bør du vælge en heldragt med eller uden fødder? Det er det helt store spørgsmål. En heldragt med fødder til baby er perfekt, når de skal sove, da du ikke behøver at bekymre dig om, at babyen bliver kold på grund af bar hud.

En sparkedragt med fødder er også god, når babyen blot skal være indenfor og skal holdes varm. Det er først, når babyen begynder at bevæge sig mere rundt på egen hånd, at det begynder at give bedre mening at vælge en heldragt uden fødder. På den måde har de nemlig nemmere ved at stå fast på gulvet, når de kravler eller øver sig i at gå.

Find en billigere løsning

Hvis du også synes, at det er ved at være lidt knapt med overskud på kontoen, efter du har fået købt alverdens babyting hjem, så er der heldigvis råd for det. Du kan nemlig vælge at købe en heldragt til baby på tilbud. Modellerne på tilbud er ikke dårligere end dem, der ikke er sat ned i pris – de er blot billigere. Nogle gange bliver de sat ned, fordi modellen er ved at gå ud af sortimentet, mens det andre gange bare er fordi, der er udsalg. Uanset så giver det god mening at udnytte det.

Køredragt baby

En baby køredragt er en form for heldragt, der specifikt er beregnet til at putte babyen i, når den skal ud og sove i barnevognen eller med ud og køre en tur. Den er skabt for at babyen holdes varm, men samtidig er komfortabel, når den sover. Det er simpelthen blot et ekstra lunt lag, så babyen er komfortabel og får sovet tilstrækkeligt.

Hvilken køredragt egner sig bedst til de forskellige årstider?

Det er typisk om vinteren, at din baby har brug for en køredragt. Når ikke det er sommer, så vil en baby nemlig – på de mest normale danske dage – have brug for to lag tøj. Det vil typisk være i form af en undertrøje body og en langærmet body eller alternativt en langærmet body som det nederste lag med en lille vest uden over.

En køredragt til baby til vinter er også nødvendig, når babyen skal ud og sove, eller hvis I skal ud og gå en tur i barnevognen. Du kan med fordel vælge en køredragt til baby i uld, hvis det er ekstra koldt, da en uld køredragt til baby er varmeisolerende og varmes op af babyens egen kropsvarme. Det kan også være en god ide med en lille uldhue, da børn mister meget af varmen gennem hovedet.

Til forår begynder du nogle gange at kunne tage køredragten af babyen, eller også bør du skifte til en køredragt til baby til forår, så det passer i temperaturerne, der er her. Om foråret kan temperaturen svinge meget, så nogle gange vil det måske være nødvendigt med køredragten til vinter, mens babyen måske slet ikke behøver at have køredragt på andre gange.

Har du en lille sommerbaby – eller får du en – så giver det god mening at investere i både strømpebukser, sokker, heldragter, bluser, huer og bukser i blødt bomuld. Din baby har ikke brug for så meget tøj i varmen, men når først aftenen nærmere sig, bliver det typisk lidt koldere i vejret.

Det er ikke sikkert, at du har brug for en sommer køredragt til baby, men hvis I nogle gange er i byen til mørket falder på, så kan det være rart at have en, hvis det skulle være nået at blive koldt. Den danske sommer er heller ikke altid noget at prale af, og derfor kan det være meget rart at være forberedt på alt slags vejr.

Til efterår begynder du at skulle vurdere hvorvidt din baby har brug for en køredragt, når de er ude og sove. Vejret kan se ud på mange forskellige måder her, og det er ikke sikkert, at du har brug for at iføre babyen en køredragt. Dog kan det – særligt lidt senere på sæsonen – være en god ide at købe en køredragt til baby til efterår, hvis ikke du allerede har en. Den bør ikke være helt så tyk som den, du bruger om vinteren, da temperaturen ikke er helt så lav, men den bør alligevel have enten en vis tykkelse eller være lavet af det rette materiale.

Køb din køredragt til baby på udsalg

Netop fordi du gerne skal have to køredragter, og din baby relativt hurtigt vokser ud af sin køredragt, så giver det god mening at købe den på udsalg. Her kan du finde sidste års modeller til billigere priser. Så hvis ikke du går alverden op i, at din baby skal have den nyeste model, så er det en super god løsning og et godt sted at spare. Det hjælper også miljøet, da overskuddet fra sidste år ikke blot bliver spildt.

Flyverdragt baby

Når det kommer til køb af den første baby flyverdragt, så er der mange, der har en masse spørgsmål i forhold til, hvad de skal kigge efter, hvornår det er på tide at købe den og hvilken størrelse, de skal gå efter.

Hvis du vil have svaret på disse spørgsmål og generelt blive meget klogere på flyverdragter, så kan du blot læse med her nedenfor, hvor de mest gængse spørgsmål bliver besvaret.

Hvad er godt at se på en flyverdragt?

En god flyverdragt skal leve op til mange forskellige ting. Den skal både være vandtæt, vindtæt og åndbar, da det er med disse egenskaber, at dit barn er beskyttet mod alle typer vejrforhold. Når sneen falder, er det ikke nok med en varm dragt. For at barnet ikke skal blive koldt, skal den også være vandtæt, da sneen ellers trænger igennem.

Derudover er det også en stor fordel, hvis flyverdragten har justerbare elastikstropper, så den kan passe barnet i længere tid. En velcrolukning gør det nemmere for barnet selv at iføre sig flyverdragten og at tage den af igen. De sidstnævnte er dog prikken over i’et på en flyverdragt – særligt til en baby – og det er vigtigst at fokusere på de tre førstnævnte egenskaber.

Hvor vandtæt skal en flyverdragt være?

Som sagt er det utroligt vigtigt, at en flyverdragt er vandtæt. Hvis ikke den er det, vil sneen nemlig trænge igennem, og barnet vil komme til at fryse.

Når det skal testes, om et materiale eller en materialesammensætning er vandtæt, så testes det med et vandsøjletryk. Det, der bruges på flyverdragter, er et tryk på 4000 mm og op efter. Hvis dit barn elsker at være udenfor og gerne leger i både sne og regn i flere timer, så gå efter så højt et vandsøjletryk som overhovedet muligt.

At en flyverdragt til baby er vandtæt, er kun vigtigt, når de sidder på et vådt underlag. De vil typisk ikke lege ude i hverken regn eller sne i lang tid, så derfor behøver du ikke at prioritere det helt så højt.

I forhold til flyverdragtens vandtæthed, så er det også vigtigt, at du holder øje med, at alle syninger, lynlåse og trykknapper er sluttet tæt, da vand ellers kan trænge igennem der. Det tager tryksøjletesten ikke hensyn til, så det er noget, du selv bliver nødt til at være opmærksom på.

Læg mærke til åndbarhed

En anden vigtig ting er som sagt også åndbarheden på flyverdragten. Her skal du gå efter en åndbarhed på minimum 3000 g/m2/24h. Det er igen ikke helt så vigtigt, hvis du er på jagt efter en baby flyverdragt, men når barnet er aktivt, så vil deres kropsvarme også stige. I takt med dette vil de have brug for at være pakket ind i et materiale, der kan ånde, så de kan komme af med varmen. Ellers bliver det hurtigt ubehageligt at have flyverdragten på.

Det rette materiale

Sidst, men ikke mindst, så kig efter materialet, flyverdragten er fremstillet i. Her giver det mening at vælge en let model, der ikke hæmmer bevægelsesfriheden, og det giver også mening at vælge en, der er polstret på bagdelen. Børn og især babyer sætter sig tit ned på jorden for at lege – særligt når de har overtræksbukser eller en flyverdragt på – og hvis ikke flyverdragten er polstret her, kan de hurtigt blive kolde. Det virker yderligere som en stødpude, hvis de skulle gå hen og falde.

Hvis du vil have så varm en flyverdragt som muligt, så er det også materialet, der spiller ind her. Det skal gerne være enten et quiltet materiale eller en varm fleece.

Hvornår anbefaler man en flyverdragt?

Der er mange, der er i tvivl om, hvornår de egentligt bør give deres baby en flyverdragt. Og svaret er heller ikke det samme for alle. Omkring 1-års alderen begynder de fleste babyer at gå og kravle omkring, og her kan det være meget rart at give babyen en flyverdragt på, så de også kan holde varmen, når de er på jorden udenfor. En baby flyverdragt er ikke til at sove i, så derfor er det ikke før de kan kravle og gå, at det bliver relevant.

Hvilken størrelse flyverdragt passer til din baby?

Det kan være svært at vurdere, hvor stor en flyverdragt, der passer til din baby. De fleste er tilbøjelige til at købe en, der er lidt større end babyen, så de kan bruge den i længere tid.

Som udgangspunkt bør du dog vælge en flyverdragt i samme størrelse som dit barns højde. Det vil sige, at hvis dit barn måler 62 cm i længde, så vælger du en str. 62. Denne regel gælder dog kun indtil barnet er tre år gammel.

Hvornår bør du tage flyverdragten i brug?

Når du køber en flyverdragt, så står der i den eller i beskrivelsen af den, hvor mange minusgrader den kan tåle. Det vil typisk være omkring de 15, men der findes også modeller, der går længere ned. Brug dette som en pejling til, hvornår flyverdragten skal tages i brug – men du skal selvfølgelig ikke vente, til der er 15 minusgrader.

Vær dog opmærksom på, at du ikke skal tage den i brug for tidligt. Hvis babyen sveder i dragten, bliver den fugtig indvendig og ubehagelig for barnet at have på. Her er en lag-på-lag-løsning i form af termotøj med regntøj bedre.

Termodragt baby

En termodragt til babyen er et godt valg. Den kan bruges, når barnet skal sove udenfor og det er koldt, men den kan også bruges, når barnet begynder at bevæge sig rundt på egen hånd på jorden.

En termodragt består af det samme materiale som termotøj. Termotøj er kendetegnet ved, at det både er isolerende og vindtæt. Det gør det lunt og lækkert at have på, hvilket blot komplementeres af, at det er let i stoffet og nemt at bevæge sig i.

Som barn er der ikke noget værre end at blive frarøvet sin bevægelsesfrihed, når man leger ude i haven – også selvom det er koldt. Det samme gælder for babyer, og derfor skal der også være stort fokus på bevægelsesfrihed, når det kommer til termotøj til baby.

Vandtæthed findes ikke i alt termotøj, og umiddelbart er det ikke nødvendigt til en helt lille baby. Så snart babyen bliver omkring 1 år gammel, så giver det dog god mening at finde en model, der som minimum er vandtæt på numse og knæ, da de sidder meget og kravler rundt i den alder.

Termotøj er dog ikke altid vandtæt, og hvis det skal bruges under regntøj – som det ofte bliver – så er det jo i for sig også lige meget.

Hvad er forskellen på en termodragt, flyverdragt, en heldragt og en køredragt?

Heldragten er fællesbetegnelsen for alle disse dragter. Det betyder blot, at det er en dragt, der dækker både overkrop og underkrop.

Ligheden mellem henholdsvis en termodragt, en flyverdragt og en køredragt er, at alle er i ét stykke. Derudover er der en masse forskelle, der gør, at mange forældre vælger at have en af hver til deres babyer.

En termodragt er god i overgangsperioderne, da den er isolerende og vindtæt. Den er nem at bevæge sig i, og babyen kan holde varmen i den i overgangsperioderne.

Når det bliver koldere i vejret, vil det være en god ide at gå over til en flyverdragt. Den skal være foret, så den holder din baby varm – også når de kravler rundt på jorden. Den skal også være vandtæt, da sneen ellers kan smelte og trænge igennem materialet og gøre din baby kold.

En køredragt adskiller sig fra de to andre, da den ikke er beregnet til udendørs leg på samme måde. Denne bruges, når babyen skal ligge og sove i barnevognen, eller når du skal ud og gå en tur med babyen i barnevognen. Den har altså slet ikke samme holdbarhed som de to andre, hvis babyen begyndte at kravle rundt på jorden, og den er heller ikke hverken vindafvisende eller vandtæt.

Hvornår bør du bruge en termodragt?

Termodragten er god i overgangsperioden – dog primært hvis det er tørt i vejret. Det er som sagt ikke alle termodragter, der er vandtætte, og mange af dem er kun vandtætte på knæ og numse, da det er her, det primære behov er.

Hvis det bliver vådt i vejret, og nogle gange også når sneen smelter, hvis solen skinner, så kan du kombinere termodragten med regntøj og på den måde opnå et vandtæt sæt, der kan bruges i dette vejr.

Termotøj baby

Termotøj er som sagt fremstillet af præcis samme materiale som termodragten. Derfor har det samme egenskaber i form af, at det isolerer og er vindtæt. De to ting minder meget om hinanden, og det giver sjældent mening at investere i begge dele.

Bør du vælge termotøj eller en termodragt?

Rent materialemæssigt er der ikke forskel på termotøj og en termodragt. Og der er fordele og ulemper ved begge dele.

Fordelen ved termotøjet er, at det kan bruges hver for sig. Du kan vælge kun at bruge jakken, og du kan vælge kun at bruge bukserne afhængigt af, hvordan det bedst giver mening og bedst passer til temperaturen udenfor.

Når din baby begynder at kravle rundt og sidde selv, så kan det give mening at give dem et par termobukser på, så kulden fra jorden ikke gør dem kolde. Dog er jorden koldere end luften, så derfor er det ikke sikkert, at det giver mening med jakken også.

Med en termodragt er du til gengæld sikker på, at babyen er helt dækket. Når den sover, kan det for eksempel være en stor fordel, da du ikke behøver at bekymre dig om, at tøjet skiller på midten og babyen får et bart stykke.

Hvad er forskellen på termotøj og softshell?

Termotøj og softshell minder meget om hinanden, da begge dele betegnes som overgangstøj til henholdsvis forår og efterår.

Den primære forskel mellem de to er, at termotøjet isolerer og som udgangspunkt ikke er vandtæt, mens softshell ikke isolerer, men er mere vandtæt end termotøjet – dog ikke helt lige så vandtæt som et sæt regntøj. Begge dele er vindafvisende, så på det punkt behøver du ikke at vælge imellem de to.

Hvis du vil have en løsning, der både er vandtæt, vindafvisende, let og behagelig, så kan du prøve en softshell dragt med teddyfor. Den vil dog stadig ikke være isolerende. Hvis du ønsker, at dragten skal være det, skal du over i en termodragt.

FAQ

Her svarer på vi på de mest stillede spørgsmål om heldragter og flyverdragter til babyer. Hvis du vil læse mere i dybden om de forskellige spørgsmål, så finder du en uddybende tekst her ovenfor.

Hvordan klæder man baby på om vinteren?

En baby kræver en masse babytøj om vinteren – og gerne i uld. Uld er nemlig et isolerende, men åndbart materiale som babyen vil være godt tilpas i, i de koldere temperaturer. Du skal både have fat i nogle undertrøje bodyer, nogle langærmede bodyer, strømpebukser, strømper, futter, heldragter og køredragter. Det er ofte nødvendigt med to lag. Helt i starten er det ikke nødvendigt med hverken flyverdragt eller termodragt.

Hvad skal baby have på om foråret?

Om foråret skal du også have både strømpebukser, sokker, heldragter, bluser, huer og bukser, men her giver det god mening, at noget af det er fremstillet af blødt bomuld, så du kan skifte imellem de to afhængig af vejret. Det er godt at kombinere dette med termodragter, hvis babyen begynder at bevæge sig rundt på jorden.

Kan baby sove i termodragt?

Din baby kan godt sove i en termodragt, så længe den er blød i materialet og den har bevægelsesfrihed. Vær dog opmærksom på, at din baby ikke får det for varmt og hold øje med, om det er i en termodragt, babyen sover bedst.

Hvad er en køredragt til baby?

En køredragt er en heldragt, der hjælper babyen med at holde sig varm, når den ligger i barnevognen. Den kan være fremstillet i forskellige materialer, og du kan med fordel investere i en til både overgangsperioden og til vinter.

Hvornår bruger baby køredragt?

En køredragt bliver både brugt, når du kører tur med babyen i barnevognen, men også hvis barnet blot skal ud og sove middagslur udenfor.

Find et stort udvalg af heldragter til baby her:

Baby Annabell owl Onesie
Pris: 199,95  
Læs mere »

Sjov heldragt i uglelook.

Læs mere »

Heldragt fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% økologisk bomuld med GOTS-certificering. Heldragten er enkel i modellen med det fineste, stribede print, elastik i den runde halsudskæring, korte flæseærmer, trykknapper på indersiden

Læs mere »

Heldragt fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% økologisk bomuld med GOTS-certificering. Heldragten er enkel i modellen med det fineste, stribede print, elastik i den runde halsudskæring, korte flæseærmer, trykknapper på indersiden

Læs mere »

Heldragt fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% økologisk bomuld med GOTS-certificering. Heldragten er enkel i modellen med det fineste, stribede print, elastik i den runde halsudskæring, korte flæseærmer, trykknapper på indersiden

Læs mere »

Heldragt fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% økologisk bomuld med GOTS-certificering. Heldragten er enkel i modellen med det fineste, stribede print, elastik i den runde halsudskæring, korte flæseærmer, trykknapper på indersiden

Læs mere »

Heldragt fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% økologisk bomuld med GOTS-certificering. Heldragten er enkel i modellen med det fineste, stribede print, elastik i den runde halsudskæring, korte flæseærmer, trykknapper på indersiden

Læs mere »

Heldragt fra Magasin du Nord Collection i den blødeste kvalitet af 100% økologisk bomuld med GOTS-certificering. Heldragten er enkel i modellen med det fineste, stribede print, elastik i den runde halsudskæring, korte flæseærmer, trykknapper på indersiden

Læs mere »

En nem heldragt der især er praktisk når du har en lille baby, der har brug for, at holde varmen. Den brune heldragt her lukkes og åbnes nemt med knapper hele vejen ned foran og er lavet med en tyk ribkant hele vejen rundt i kanterne og ved hænder og ankl

Læs mere »

En nem heldragt der især er praktisk når du har en lille baby, der har brug for, at holde varmen. Den brune heldragt her lukkes og åbnes nemt med knapper hele vejen ned foran og er lavet med en tyk ribkant hele vejen rundt i kanterne og ved hænder og ankl

Læs mere »

En nem heldragt der især er praktisk når du har en lille baby, der har brug for, at holde varmen. Den brune heldragt her lukkes og åbnes nemt med knapper hele vejen ned foran og er lavet med en tyk ribkant hele vejen rundt i kanterne og ved hænder og ankl

Læs mere »

En nem heldragt der især er praktisk når du har en lille baby, der har brug for, at holde varmen. Den brune heldragt her lukkes og åbnes nemt med knapper hele vejen ned foran og er lavet med en tyk ribkant hele vejen rundt i kanterne og ved hænder og ankl

Læs mere »

En nem heldragt der især er praktisk når du har en lille baby, der har brug for, at holde varmen. Den brune heldragt her lukkes og åbnes nemt med knapper hele vejen ned foran og er lavet med en tyk ribkant hele vejen rundt i kanterne og ved hænder og ankl

Læs mere »

En nem heldragt der især er praktisk når du har en lille baby, der har brug for, at holde varmen. Den brune heldragt her lukkes og åbnes nemt med knapper hele vejen ned foran og er lavet med en tyk ribkant hele vejen rundt i kanterne og ved hænder og ankl

Læs mere »

Super praktisk heldragt i blød soft uld. Den kan åbnes i begge sider foran, så du let og nemt kan få baby ned men også op af dragten igen. Vi har selv brugt dragten mens Mads lå nede i barnevognen. En klar anbefaling fra os som sovedragt udenfor til kolde

Læs mere »

Super praktisk heldragt i blød soft uld. Den kan åbnes i begge sider foran, så du let og nemt kan få baby ned men også op af dragten igen. Vi har selv brugt dragten mens Mads lå nede i barnevognen. En klar anbefaling fra os som sovedragt udenfor til kolde

Læs mere »

Super praktisk heldragt i blød soft uld. Den kan åbnes i begge sider foran, så du let og nemt kan få baby ned men også op af dragten igen. Vi har selv brugt dragten mens Mads lå nede i barnevognen. En klar anbefaling fra os som sovedragt udenfor til kolde

Læs mere »

Super praktisk heldragt i blød soft uld. Den kan åbnes i begge sider foran, så du let og nemt kan få baby ned men også op af dragten igen. Vi har selv brugt dragten mens Mads lå nede i barnevognen. En klar anbefaling fra os som sovedragt udenfor til kolde

Læs mere »

Super praktisk heldragt i blød soft uld. Den kan åbnes i begge sider foran, så du let og nemt kan få baby ned men også op af dragten igen. Vi har selv brugt dragten mens Mads lå nede i barnevognen. En klar anbefaling fra os som sovedragt udenfor til kolde

Læs mere »

Super praktisk heldragt i blød soft uld. Den kan åbnes i begge sider foran, så du let og nemt kan få baby ned men også op af dragten igen. Vi har selv brugt dragten mens Mads lå nede i barnevognen. En klar anbefaling fra os som sovedragt udenfor til kolde

Læs mere »

Heldragt fra Joha i mørkeblå bomuld med krave. Ideel til barnedåbs-festen for den lille skønne babydreng. i Størrelse90 fraJoha

Læs mere »

Heldragt fra Joha i mørkeblå bomuld med krave. Ideel til barnedåbs-festen for den lille skønne babydreng. i Størrelse100 fraJoha

Læs mere »

Heldragt fra Joha i mørkeblå bomuld med krave. Ideel til barnedåbs-festen for den lille skønne babydreng. i Størrelse60 fraJoha

Læs mere »

Heldragt fra Joha i mørkeblå bomuld med krave. Ideel til barnedåbs-festen for den lille skønne babydreng. i Størrelse80 fraJoha

Læs mere »

Heldragt fra Joha i mørkeblå bomuld med krave. Ideel til barnedåbs-festen for den lille skønne babydreng. i Størrelse70 fraJoha

Læs mere »

Heldragt fra Joha i mørkeblå bomuld med krave. Ideel til barnedåbs-festen for den lille skønne babydreng. i Størrelse50 fraJoha

Heldragt i blåstribet uld
Pris: 179,97  
Læs mere »

Joha Heldragt i blåstribet uld Denne heldragt fra Joha er fremstillet i en blåstribet farve, som vil få din baby til at se både smart og behagelig ud. Dragten er ideel til efterår- og vintermånederne, hvor den vil holde din baby varm og komfortabel. Dragt

Læs mere »

Heldragt i blød softuld i mørk bark med knapper Denne heldragt fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% blød uld, der sikrer en behagelig og varm fornemmelse for dit barn. Heldragten er i en smuk mørk bark farve, som passer til enhver lejlig

Læs mere »

Heldragt i blød softuld i mørk bark med knapper Denne heldragt fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% blød uld, der sikrer en behagelig og varm fornemmelse for dit barn. Heldragten er i en smuk mørk bark farve, som passer til enhver lejlig

Læs mere »

Heldragt i blød softuld i mørk bark med knapper Denne heldragt fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% blød uld, der sikrer en behagelig og varm fornemmelse for dit barn. Heldragten er i en smuk mørk bark farve, som passer til enhver lejlig

Læs mere »

Heldragt i blød softuld i mørk bark med knapper Denne heldragt fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% blød uld, der sikrer en behagelig og varm fornemmelse for dit barn. Heldragten er i en smuk mørk bark farve, som passer til enhver lejlig

Læs mere »

Heldragt i blød softuld i mørk bark med knapper Denne heldragt fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% blød uld, der sikrer en behagelig og varm fornemmelse for dit barn. Heldragten er i en smuk mørk bark farve, som passer til enhver lejlig

Læs mere »

Heldragt i blød softuld i mørk bark med knapper Denne heldragt fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% blød uld, der sikrer en behagelig og varm fornemmelse for dit barn. Heldragten er i en smuk mørk bark farve, som passer til enhver lejlig

Læs mere »

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på. i Størrelse50 fraJoha

Læs mere »

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på. i Størrelse60 fraJoha

Læs mere »

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på. i Størrelse70 fraJoha

Læs mere »

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på. i Størrelse80 fraJoha

Læs mere »

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på. i Størrelse90 fraJoha

Læs mere »

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på. i Størrelse100 fraJoha

Læs mere »

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen. i Størrelse100 fraJoha

Læs mere »

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen. i Størrelse90 fraJoha

Læs mere »

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen. i Størrelse70 fraJoha

Læs mere »

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen. i Størrelse80 fraJoha

Læs mere »

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen. i Størrelse60 fraJoha

Læs mere »

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen. i Størrelse50 fraJoha

Læs mere »

Joha Heldragt til Baby - Orange Denne Joha heldragt er perfekt til din lille pige. Den har en flot orange farve, der vil bringe glæde og energi til hendes garderobe. Heldragten er lavet af en dynamisk blanding af 85% uld og 15% silke. Dette materiale er b

Læs mere »

Joha Heldragt til Baby - Orange Denne Joha heldragt er perfekt til din lille pige. Den har en flot orange farve, der vil bringe glæde og energi til hendes garderobe. Heldragten er lavet af en dynamisk blanding af 85% uld og 15% silke. Dette materiale er b

Læs mere »

Joha Heldragt til Baby - Orange Denne Joha heldragt er perfekt til din lille pige. Den har en flot orange farve, der vil bringe glæde og energi til hendes garderobe. Heldragten er lavet af en dynamisk blanding af 85% uld og 15% silke. Dette materiale er b

Læs mere »

Joha Heldragt til Baby - Orange Denne Joha heldragt er perfekt til din lille pige. Den har en flot orange farve, der vil bringe glæde og energi til hendes garderobe. Heldragten er lavet af en dynamisk blanding af 85% uld og 15% silke. Dette materiale er b

Læs mere »

Joha Heldragt til Baby - Orange Denne Joha heldragt er perfekt til din lille pige. Den har en flot orange farve, der vil bringe glæde og energi til hendes garderobe. Heldragten er lavet af en dynamisk blanding af 85% uld og 15% silke. Dette materiale er b

Læs mere »

Joha Heldragt til Baby - Orange Denne Joha heldragt er perfekt til din lille pige. Den har en flot orange farve, der vil bringe glæde og energi til hendes garderobe. Heldragten er lavet af en dynamisk blanding af 85% uld og 15% silke. Dette materiale er b

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Råhvid heldragt i blød 100 % merinould. Dragten er nem at få af og på din baby, da knaplukning kan åbnes hele vejen ned langs det ene ben. Du kan derfor nemt have dragten liggende åben på puslebordet, og så lægge din baby ovenpå - klar til at få og arme i

Læs mere »

Sød råhvid uld/ silke heldragt med påsat blonde og sirligt mønster. Funktionaliteten er i top grundet trykknapsystemet og dragten er nem at få af og på baby. De fine æstetiske detaljer gør at denne dragt nemt kan anvendes når baby skal tage sig ekstra god

Læs mere »

Sød råhvid uld/ silke heldragt med påsat blonde og sirligt mønster. Funktionaliteten er i top grundet trykknapsystemet og dragten er nem at få af og på baby. De fine æstetiske detaljer gør at denne dragt nemt kan anvendes når baby skal tage sig ekstra god

Læs mere »

Sød råhvid uld/ silke heldragt med påsat blonde og sirligt mønster. Funktionaliteten er i top grundet trykknapsystemet og dragten er nem at få af og på baby. De fine æstetiske detaljer gør at denne dragt nemt kan anvendes når baby skal tage sig ekstra god

Læs mere »

Sød råhvid uld/ silke heldragt med påsat blonde og sirligt mønster. Funktionaliteten er i top grundet trykknapsystemet og dragten er nem at få af og på baby. De fine æstetiske detaljer gør at denne dragt nemt kan anvendes når baby skal tage sig ekstra god

Læs mere »

Sød råhvid uld/ silke heldragt med påsat blonde og sirligt mønster. Funktionaliteten er i top grundet trykknapsystemet og dragten er nem at få af og på baby. De fine æstetiske detaljer gør at denne dragt nemt kan anvendes når baby skal tage sig ekstra god

Læs mere »

Sød råhvid uld/ silke heldragt med påsat blonde og sirligt mønster. Funktionaliteten er i top grundet trykknapsystemet og dragten er nem at få af og på baby. De fine æstetiske detaljer gør at denne dragt nemt kan anvendes når baby skal tage sig ekstra god

Læs mere »

Heldragt fra Joha i den kendte og gode grå soft uld. Uldragten i tyk ren uld fra Joha er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor. Den lækre soft uld-heldragt holder dit barn dejlig varm og sørger for be

Læs mere »

Heldragt fra Joha i den kendte og gode grå soft uld. Uldragten i tyk ren uld fra Joha er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor. Den lækre soft uld-heldragt holder dit barn dejlig varm og sørger for be

Læs mere »

Heldragt fra Joha i den kendte og gode grå soft uld. Uldragten i tyk ren uld fra Joha er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor. Den lækre soft uld-heldragt holder dit barn dejlig varm og sørger for be

Læs mere »

Heldragt fra Joha i den kendte og gode grå soft uld. Uldragten i tyk ren uld fra Joha er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor. Den lækre soft uld-heldragt holder dit barn dejlig varm og sørger for be

Læs mere »

Heldragt fra Joha i den kendte og gode grå soft uld. Uldragten i tyk ren uld fra Joha er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor. Den lækre soft uld-heldragt holder dit barn dejlig varm og sørger for be

Læs mere »

Heldragt fra Joha i den kendte og gode grå soft uld. Uldragten i tyk ren uld fra Joha er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor. Den lækre soft uld-heldragt holder dit barn dejlig varm og sørger for be

Læs mere »

Råhvid heldragt fra Joha i soft uld. Joha uldragten i råhvid tyk ren uld er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor - den lækre råhvide soft uld heldragt holder dit barn dejlig varmt og sørger for dejli

Læs mere »

Råhvid heldragt fra Joha i soft uld. Joha uldragten i råhvid tyk ren uld er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor - den lækre råhvide soft uld heldragt holder dit barn dejlig varmt og sørger for dejli

Læs mere »

Råhvid heldragt fra Joha i soft uld. Joha uldragten i råhvid tyk ren uld er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor - den lækre råhvide soft uld heldragt holder dit barn dejlig varmt og sørger for dejli

Læs mere »

Råhvid heldragt fra Joha i soft uld. Joha uldragten i råhvid tyk ren uld er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor - den lækre råhvide soft uld heldragt holder dit barn dejlig varmt og sørger for dejli

Læs mere »

Råhvid heldragt fra Joha i soft uld. Joha uldragten i råhvid tyk ren uld er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor - den lækre råhvide soft uld heldragt holder dit barn dejlig varmt og sørger for dejli

Læs mere »

Råhvid heldragt fra Joha i soft uld. Joha uldragten i råhvid tyk ren uld er med knapper - helt ideel til middagsluren i barnevognen og til når baby opholder sig udenfor - den lækre råhvide soft uld heldragt holder dit barn dejlig varmt og sørger for dejli

Heldragt Kira
Pris: 279,95  
Læs mere »

Wheat Langærmet jersey jumpsuit i blød økologisk bomuld til din baby. - Normal/slim pasform - Rynk foran i halsudskæring - Flæsedetajle ved ærmegab - Bærestykke over taljen med rynk - Trykknapper ved skulder og i benene - Håndtegnet print Wheats jumpsuit

Heldragt med Hætte
Pris: 489,00  
Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Heldragt med Hætte
Pris: 569,00  
Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Heldragt med Hætte
Pris: 489,00  
Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Heldragt med Hætte
Pris: 569,00  
Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Heldragt med Hætte
Pris: 729,00  
Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld ude og bab

Læs mere »

Lækker blød heldragt i økologisk merinould med træknapper. Har ombuk ved både hænder og fødder, der gør det muligt at bruge dragten uden ekstra babysko og vanter. Har desuden hætte. En ideel dragt til det skandinaviske vejr, holder fugt og kuld u

Langærmet Uld Heldragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Wheat Skøn langærmet heldragt i blød merinould til din baby. - Normal pasform - Trykknapper på den ene skulder - Trykknapper rundt i benene - Ensfarvet Wheats uldkollektion bør være en fast del af dit barns garderobe, når vinterhalvåret atter står for dør

Langærmet Uld Heldragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Wheat Skøn langærmet heldragt i blød merinould til din baby. - Normal pasform - Trykknapper på den ene skulder - Trykknapper rundt i benene - Ensfarvet Wheats uldkollektion bør være en fast del af dit barns garderobe, når vinterhalvåret atter står for dør

Langærmet Uld Heldragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Wheat Skøn langærmet heldragt i blød merinould til din baby. - Normal pasform - Trykknapper på den ene skulder - Trykknapper rundt i benene - Fine rynk ved halsudskæringen - Ensfarvet Wheats uldkollektion bør være en fast del af dit barns garderobe, når v

Læs mere »

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby. i St

Læs mere »

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby. i St

Læs mere »

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby. i St

Læs mere »

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby. i St

Læs mere »

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby. i St

Læs mere »

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby. i St

Mini me Anemones Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er med en kile imellem benene så der faktisk er plads til bleen og gør at tryklåsen ikke k

Mini me Anemones Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er med en kile imellem benene så der faktisk er plads til bleen og gør at tryklåsen ikke k

Mini me Anemones Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er med en kile imellem benene så der faktisk er plads til bleen og gør at tryklåsen ikke k

Mini me Anemones Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er med en kile imellem benene så der faktisk er plads til bleen og gør at tryklåsen ikke k

Mini me Anemones Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er med en kile imellem benene så der faktisk er plads til bleen og gør at tryklåsen ikke k

Mini me Farming Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er fremstillet i en dejlig strækbar kvalitet, og med en kile imellem benene så der faktisk

Mini me Farming Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er fremstillet i en dejlig strækbar kvalitet, og med en kile imellem benene så der faktisk

Mini me Farming Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er fremstillet i en dejlig strækbar kvalitet, og med en kile imellem benene så der faktisk

Mini me Farming Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er fremstillet i en dejlig strækbar kvalitet, og med en kile imellem benene så der faktisk

Mini me Farming Bodysuit
Pris: 249,00  
Læs mere »

Lækker heldragt med fødder og tryklås-lukning ned til begge fødder for lettere tøjskifte. Fødderne har ombuk så de små babyfødder kan lukkes inde i dragten. Dragten er fremstillet i en dejlig strækbar kvalitet, og med en kile imellem benene så der faktisk

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Tryllefoden er gemt for neden af benene og kan foldes ud, hvorpå der skabes en lukning. Den er helt ideel hos babyerne der sover til middag eller blot ligger stille og er med til, at holde lidt mere på varmen. Om natten er den god som erstatning for futte

Læs mere »

Denne rosa soft uld heldragt med lynlås fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% soft uld, hvilket sikrer en behagelig og blød fornemmelse mod huden. Dragten har en smuk støvet rosa farve, som passer til enhver lejlighed. Den har en praktisk

Læs mere »

Denne rosa soft uld heldragt med lynlås fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% soft uld, hvilket sikrer en behagelig og blød fornemmelse mod huden. Dragten har en smuk støvet rosa farve, som passer til enhver lejlighed. Den har en praktisk

Læs mere »

Denne rosa soft uld heldragt med lynlås fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% soft uld, hvilket sikrer en behagelig og blød fornemmelse mod huden. Dragten har en smuk støvet rosa farve, som passer til enhver lejlighed. Den har en praktisk

Læs mere »

Denne rosa soft uld heldragt med lynlås fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% soft uld, hvilket sikrer en behagelig og blød fornemmelse mod huden. Dragten har en smuk støvet rosa farve, som passer til enhver lejlighed. Den har en praktisk

Læs mere »

Denne rosa soft uld heldragt med lynlås fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% soft uld, hvilket sikrer en behagelig og blød fornemmelse mod huden. Dragten har en smuk støvet rosa farve, som passer til enhver lejlighed. Den har en praktisk

Læs mere »

Denne rosa soft uld heldragt med lynlås fra Joha er perfekt til din baby. Den er lavet af 100% soft uld, hvilket sikrer en behagelig og blød fornemmelse mod huden. Dragten har en smuk støvet rosa farve, som passer til enhver lejlighed. Den har en praktisk

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Fin kortærmet råhvid body i 100 procent merinould. Denne råhvide uldbody er, med sit korte ærme, ideel at anvende som inderste lag på kølige dage, eller om natten hvis din baby sparker dynen af. Vi har brugt denne som inderste lag, under heldragten, på de

Læs mere »

Denne SGBen Heldragt er en lækker langærmet heldragt med et fint print af papirfly. Dragten er lavet af 100% økologisk bomuld, og den er GOTS-certificeret. Den har kuvertudskæring og trykknapper imellem benene. Det er en meget fin baby heldragt, der både

Termo Baby heldragt drenge
Pris: 399,95  
Læs mere »

Termodragt fra katvig til små babydrenge. Perfekt og helt ideel i overgangssæsonen når det ikke er helt varmt, eller helt koldt. Termodragten fra Katvig er lavet i recycled polyester og der er samtidig tænkt over designet. Flot brun farve med en blød grøn

Termo Baby heldragt drenge
Pris: 399,95  
Læs mere »

Termodragt fra katvig til små babydrenge. Perfekt og helt ideel i overgangssæsonen når det ikke er helt varmt, eller helt koldt. Termodragten fra Katvig er lavet i recycled polyester og der er samtidig tænkt over designet. Flot brun farve med en blød grøn

Termo Baby heldragt drenge
Pris: 399,95  
Læs mere »

Termodragt fra katvig til små babydrenge. Perfekt og helt ideel i overgangssæsonen når det ikke er helt varmt, eller helt koldt. Termodragten fra Katvig er lavet i recycled polyester og der er samtidig tænkt over designet. Flot brun farve med en blød grøn

Læs mere »

Termodragt i Recycled polyester materiale. Baby heldragt fra Katvig i Termo og super smart design. En lille lilla kant ved lynlåsen fra hals og hele vejen ned til luk giver den en smuk afslutning og netop denne del, gør denne Termodragt anvendelig for all

Læs mere »

Termodragt i Recycled polyester materiale. Baby heldragt fra Katvig i Termo og super smart design. En lille lilla kant ved lynlåsen fra hals og hele vejen ned til luk giver den en smuk afslutning og netop denne del, gør denne Termodragt anvendelig for all

Læs mere »

Termodragt i Recycled polyester materiale. Baby heldragt fra Katvig i Termo og super smart design. En lille lilla kant ved lynlåsen fra hals og hele vejen ned til luk giver den en smuk afslutning og netop denne del, gør denne Termodragt anvendelig for all