Flyverdragter til børn

Find de bedste flyverdragter til børn på tilbud. Billige flyverdragter i god kvalitet til både piger og drenge.

Køb din nye flyverdragt her

Her kan du finde et bredt udvalg af flyverdragter til børn. En flyverdragt er det oplagte valg af overtøj, når dit barn skal klædes på til det danske vejr. I vinterhalvåret kan det danske vejr både være regnfuldt, koldt og blæsende, og her er flyverdragten en trofast ven, der giver de bedste forudsætninger for, at barnet både kan holde sig varm og holde sig tør. Børn skal nemlig ikke holde sig tilbage med deres fantasifulde lege. De skal ud og slippe sig løs i naturen uanset, om der er høj sol og ingen vind, eller om der er sne og blæst. Det er i disse situationer, hvor en flyverdragt til børn kan siges at være genial.

Du kender måske selv den behagelige følelse, det kan give at have en flyverdragt på fra kedeldragter i forbindelse med fysisk arbejde. En flyverdragt kan siges at være en kedeldragt til børn, idet den ikke er todelt. Der er flere fordele ved, at flyverdragten ikke er todelt men et stykke overtøj, som er ud i et. For det første kan overtøj til børn bestående af en vinterjakke, samt et par overtræksbukser nemt komme til at dele sig på midten, og barnets mave vil på den måde være udsat for kulde, regn, sne og skidt. For det andet er det meget lettere for barnet og hurtigere at tage en flyverdragt både af og på. Overtræksbukser, eventuelt med seler, og jakke ud over kan være svært for barnet at administrere, ligesom det tager væsentlig længere tid for den voksne, der hjælper barnet med enten at tage tøjet af eller på.

Her på siden kan du blive klogere på, hvilken flyverdragt, du bør købe til dit barn og dermed klæde dit barn bedst på til det alsidige vejr. Du kan ligeledes se, hvilken flyverdragt, der kan kalde sig for flyverdragt bedst i test. Find vores flyverdragt test længere nede på siden.

Flyverdragt til dreng

Her på siden er der mange gode bud på en flyverdragt til en dreng. En stor del af flyverdragterne – særligt i de små størrelser – kan bruges af både drenge og piger. Når du skal købe en flyverdragt til din søn, er det derfor oplagt, at han, hvis han er gammel nok til at have en holdning til det, selv får lov til at kigge med på udvalget af flyverdragter. Her kan hans præferencer i forhold til farver og detaljer være relevante i forhold til, om han har lyst til at have den på i hverdagen.

Når du køber en flyverdragt til en dreng, er det ligeledes værd at kigge på, hvor slidstærke og vaskevenlige, de forskellige flyverdragter er. Det er vigtigt, at disse faktorer spiller sammen med aktivitetsniveauet på din søn. Hvis han er meget fysisk aktiv, giver det selvfølgelig mening, at flyverdragten er lavet af et materiale, der er slidstærkt og som kan tåle en grundig tur i vaskemaskinen.

En god flyverdragt skal altså kunne tåle mosten, være tilpas tynd eller kraftig samtidig med, at den er pæn at kigge på, så barnet har lyst til at have den på, når det er nødvendigt.

Flyverdragt til pige

Her på siden finder du også mange gode bud på en flyverdragt til en pige. Som nævnt ovenover kan mange af flyverdragterne bruges af både drenge og piger, særligt når børnene er små, men der er også et stort udvalg af flyverdragter, der har mere kønnede designs.

Hvis din datter er gammel nok til at have en holdning til, hvad hun har på, kan du tage hende med på råd, når du køber en flyverdragt. Måske er hun til lyserøde farver, blomster eller andre fine og feminine detaljer. Måske er det en helt anden stil, hun er glad for. Jo bedre du kan ramme noget, hun synes er flot, jo større er sandsynligheden for, at hun vil gå med flyverdragten i hverdagen.

Ligesom med flyverdragter til drenge, bør en flyverdragt til en pige også være i et slidstærkt materiale, der kan tåle at blive vasket i maskinen, så hun uden bekymringer kan lege udenfor.

Hvor aktivt er dit barn?

En god flyverdragt skal være lavet af et slidstærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert. At dit barn er fysisk aktiv, er dog ikke ensbetydende med, at flyverdragten blot skal være kraftig.

Jo kraftigere materialet er, jo sværere bliver det for barnet at bevæge sig i flyverdragten. Kraftige flyverdragter er derfor rigtig gode til at holde barnet, som bedst nyder en stillesiddende leg, varm.

Hvis dit barn derimod er meget fysisk aktiv, er lette og tynde flyverdragter at foretrække, da det giver barnet de bedste muligheder for at kunne bevæge sig frit i den levende leg samtidig med, at barnets bevægelse skaber varme under det tynde overtøj. Til trods for, at flyverdragten skal være let og tynd, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Hvornår skal børn have flyverdragt på?

Flyverdragter kan bruges af børn i næsten alle aldre. Allerede når dit barn begynder at kunne kravle og gå, er det klar til at bære en flyverdragt. Det vil altså sige, at børn er klar fra de er omkring et år.

Flyverdragt. Hvornår? I de kolde måneder, er det super vigtigt, at dit barn kan holde varmen – her er en flyverdragt en rigtig god løsning. Det drejer sig om vintersæsonen samt det sene efterår. Generelt, kan det siges, at det er en god ide at bære flyverdragt i alle perioder, hvor temperaturen nærmer sig frostgrader. Er du i tvivl om, hvorvidt det er koldt nok til at give dit barn flyverdragt på, så tag udgangspunkt i dig selv. Dit barn kan ikke vurdere, om det er koldt nok til flyverdragt, indtil barnet er omkring to eller tre år. Derfor er det dit ansvar at mærke efter. Når du tager en ekstra varm jakke på, skal dit barn ligeledes have ekstra varmt tøj på.

Dit barn kan derimod også få det for varmt. I sådanne situationer, giv barnet noget mildere overtrækstøj på, som regntøj eller andet termotøj. Hvis barnet får det for varmt i flyverdragten, kommer det hurtigt til at føle ubehag og kommer til at forbinde flyverdragten med det. I fremtiden vil det derfor blive sværere at give barnet lyst til at hoppe i sin flyverdragt.

Flyverdragt tilbud

Du kan her på siden finde billige flyverdragter og samtidig få kvalitet for pengene. En billig flyverdragt er nemlig ikke lig med dårlig kvalitet. Du kan samtidig finde et flyverdragt udsalg, hvor nogle af vores flyverdragter til børn er på tilbud. Det kan godt betale sig at købe en flyverdragt til børn, når den er på udsalg. Kvaliteten af flyverdragten går selvfølgelig ikke ned, bare fordi den er på tilbud. Der kan være flere grunde til, at der er udsalg på flyverdragter. For eksempel kan en flyverdragt være på tilbud til børn, hvis det er en model fra sidste år. Der er altså ikke noget galt med kvaliteten eller designet overhovedet – det er blot fordi, der er kommet nye modeller på markedet.

Bedste flyverdragt

Den bedste flyverdragt til dit barn er som sagt en flyverdragt, der opfylder dit barns behov. Er dit barn meget aktiv, er en tynd og let flyverdragt at foretrække, da bevægeligheden er bedst i en sådan model. Er dit barn mere stillesiddende, er en tyk og kraftig flyverdragt at foretrække, da barnet bedst vil kunne holde varmen i sådan en.

En anden faktor, der har noget at sige i forhold til, om en flyverdragts kvalitet, er flyverdragtens vandsøjletryk. Generelt er vandsøjletrykket for en flyverdragt højt nok, hvis det er på 4000 mm. Mange flyverdragter har dog et vandsøjletryk, der er højere, hvilket kan være nødvendigt, hvis dit barn er ude i meget regn. En del flyverdragter reklamerer f.eks. med, at de har et vandsøjletryk på 12.000 mm. En anden løsning til meget regn er en gummi flyverdragt.

Vedligehold af flyverdragt

En flyverdragt kan købes til mange forskellige priser og for mange, er flyverdragten ikke et helt billigt køb. Forældre er selvfølgelig interesserede i, at deres børn har de bedste forudsætninger udenfor i det danske vejr. Da det er en væsentlig udgift hos mange familier, giver det selvfølgelig mening at passe på den og pleje den, så den holder i så mange sæsoner som muligt. Der er overordnet to faktorer, der arbejder mod dette mål. For det første slides flyverdragter, når de bruges. For det andet vokser børn – sådan er naturens gang. Men hvordan kan vi bedst komme disse faktorer i møde?

Du kan komme barnets vækst i møde ved at købe en flyverdragt med elastik i. Elastik i livet samt ved åbninger til hænder og fødder giver barnet mulighed for at vokse i flyverdragten, uden de oplever ubehag. Tværtimod gør elastik det lettere for barnet at bevæge sig til alle tider. Nogle flyverdragter har tilmed gjort det muligt at forlænge både arme og ben i dragten. Dette er forskelligt fra model til model, men det går i sin enkelthed ud på, at visse syninger i flyverdragten kan fjernes, og på den måde, bliver der frigivet ekstra materiale. Fodstropperne i flyverdragten, der hjælper med at holde flyverdragten på plads på barnet, er ligeledes lavet af elastik og tillader vækst. Disse bliver dog hurtigere slidt op, end resten af flyverdragten bliver. Dette er dog ikke et problem. Fodstropper til flyverdragt kan nemlig købes separat og udskiftes så snart, der er brug for det.

I forhold til vedligeholdelse af flyverdragter, er der ligeledes nogle råd at følge. For det første, kan det kun anbefales, at der skrives navn i flyverdragten samt i den aftagelige hætte. På den måde er sandsynligheden for, at I i familien overhovedet stadig har en flyverdragt til næste år større. Dernæst så husk at læse vaskeanvisningerne grundigt. Brug noget godt vaskemiddel til flyverdragt. Du kan komme til at forringe vandtætheden i flyverdragten, hvis du vasker den forkert – ligesom skyllemiddel kan forringe vandtætheden. Sidst kan det betale sig at vaske flyverdragten med vrangen ud, så du på den måde skåner flyverdragtens overflade mere og bevarer både vand- og vindtætheden.

Du kan altså gøre nogle ting for at undgå at forringe flyverdragtens tæthed, hvad angår både vand og vind. Du kan dog også gøre noget aktivt for, at gøre flyverdragten endnu mere tæt. Dette kan du gøre ved imprægnering af flyverdragten.

Hvem laver de bedste flyverdragter til børn?

Her på siden, har vi et bredt udvalg af gode flyverdragter. Vi har dog også nogle favoritter. En stærk vinder i vores øjne er flyverdragter fra Hummel. I disse modeller er der rigtig god åndbarhed samtidig med, at de er meget vandtætte. Også flyverdragter fra LEGO er meget anbefalelsesværdige – de er nemlig super varme.

Vi har her samlet en liste over flyverdragter, vi her på siden generelt gerne vil anbefale:

 • Global funk flyverdragt
 • Reima flyverdragt
 • Wheat flyverdragt
 • Mikk line flyverdragt
 • Ver de terre flyverdragt
 • Didriksons flyverdragt
 • Hummel flyverdragt
 • Molo flyverdragt
 • Mini a ture flyverdragt
 • Konges sløjd flyverdragt
 • Name it flyverdragt
 • Lego flyverdragt
 • Marmar flyverdragt
 • Kuling flyverdragt
 • Dalset flyverdragt
 • Only flyverdragt
 • Celavi flyverdragt
 • Pompdelux flyverdragt
 • Hust and claire flyverdragt
 • Isolde flyverdragt
 • En fant flyverdragt
 • Nordbjørn flyverdragt
 • Colorkids flyverdragt
 • Minymo flyverdragt

FAQ

Her svarer på vi på de mest stillede spørgsmål om flyverdragter til børn.

Hvornår skal børn have flyverdragt på?

Børn skal have flyverdragt på i vinterhalvåret, når temperaturen nærmer sig 0 grader. Som tommelfingerregel skal de have flyverdragt på, når du som voksen tager en tykkere jakke på.

Hvilken flyverdragt er bedst?

Den bedste flyverdragt til dit barn er en flyverdragt, der opfylder dit barns behov. Er dit barn meget aktivt, er en tynd og let flyverdragt at foretrække, da bevægeligheden er bedst i sådan en. Er dit barn mere stillesiddende, er en tyk og kraftig flyverdragt at foretrække, da barnet bedst vil kunne holde varmen i sådan en.

Hvor stor skal en flyverdragt være?

Flyverdragten må ikke være så stor, at den folder og krøller, når dit barn står op. Det hindrer, at dit barn frit kan bevæge sig. Den må dog heller ikke være så lille, at den strammer, når den lukkes, eller når dit barn bevæger sig eller sidder ned. Den skal være tilpas rummelig, så der er en håndfuld stof til overs, når barnet står op.

Hvilken flyverdragt er varmest?

Vi anbefaler LEGO og Hummel, men har samlet en liste, der indeholder en masse super gode flyverdragter til børn.

Hvor meget vandsøjletryk skal en flyverdragt have?

Generelt er vandsøjletrykket for en flyverdragt højt nok, hvis det er på 4000 mm. Mange flyverdragter har dog et vandsøjletryk, der er højere, hvilket kan være nødvendigt, hvis dit barn er ude i meget regn. Nogle flyverdragter har et vandsøjletryk på helt op til 12.000 mm.

Find et stort udvalg af flyverdragter her:

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Læs mere »

Crossbow åndbare og vandtætte børne luffer. Super varme luffer, som kan strammes ind omkring håndledet med velcrobånd og har ribkant i toppen, så det lukker tæt under jakken eller flyverdragten. Der er reflekser udformet som stjerner på håndryggen.

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Egats Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

EGATS Flyverdragt til børn - Hold dine små varme og beskyttede i vintervejret! Vores EGATS Flyverdragt til børn er den ideelle løsning til at holde dine små varme og beskyttede under vintervejret. Denne flyverdragt kombinerer både varme og funktionalitet

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

McKinley Frog PU Flyverdragt med Fleecefor til børn - Holdbar beskyttelse og varme i vintervejret McKinley Frog PU Flyverdragt er specielt designet til at holde dine børn beskyttede og varme i vintervejret. Den er lavet af holdbart PU-materiale, der er va

Læs mere »

Hulabalu X-stars babyflyverdragt. Lækker flyverdragt fra HulaBalu. Flyverdragten har 2 lynlåsåbninger i fronten, så den er nem at få på. Hætten er aftagelig og har pels i kanten

Læs mere »

Hulabalu X-stars babyflyverdragt. Lækker flyverdragt fra HulaBalu. Flyverdragten har 2 lynlåsåbninger i fronten, så den er nem at få på. Hætten er aftagelig og har pels i kanten

Lwatlin 700 Gloves W/mem.
Pris: 299,95  
Læs mere »

Praktiske og funktionelle LEGO skihandsker med sikkerhedsspænde til at klikke handsken fast til ærmerne på LEGO vinterjakker og flyverdragter. De vindtætte handsker er ergonomisk udformet og har en vandtæt, åndbar membran. Dermed holder de børnenes hænder

Læs mere »

Me Too flyverdragt med lynlås og velcro lukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen, aftagelig hætte med elastikkant samt god elastikkant i både benåbningen og ærmerne. Benåbningen har aftagelige og juste

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Me Too flyverdragt med skrå lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har fleece indvendig på ryggen og ned i benene, aftagelig hætte med elastikkant, hætten sidder fast omkring kraven med trykknapper. Benåbningen og ærmerne er

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Mikk-line pige flyverdragt.Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerb

Læs mere »

Mikk-line pige flyverdragt.Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerb

Læs mere »

Mikk-line pige flyverdragt.Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerb

Læs mere »

Mikk-line pige flyverdragt.Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerb

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Flyverdragten har reflekslogoer, samt aftagelig hætte som fæstnes med trykknapper. Hætten har elastikkanter i toppen af ansigtsåbningen. Arm- og benåbningerne har elastikkanter, og i benåbningerne er der også aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi.

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Læs mere »

Mikk-Line termo flyverdragt i all-over print til de mindste. Flyverdragten har lynlåslukning, hagebeskytter samt indvendig vindstolpe. Flyverdragten har en god elastikkant i både benåbningen og ærmerne samt elastik i lænden, som giver en god pasform. Flyv

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer. Flyverdragten er vindtæt og blokerer

Nylon Junior Suit Solid
Pris: 849,95  
Læs mere »

Mikk-Line flyverdragt til aktive børn. Den er dejlig, varm og med foer. Perfekt til den danske vinter. Flyverdragten er behandlet med Bionic-Finish ECO, som er en miljøvenlig imprægnering og uden brug af fluorstoffer.Flyverdragten er vindtæt og blokerer d

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 399,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Sanoj Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

Her har du en synlig og komfortabel flyverdragt til børnene - H2O Sanoj kommer med en vind- og vandafvisende yderside, med tilhørende åndbarhed, så dit barn kan klare mosten i al slags vind og vejr (vandsøjletryk og åndbarhed: 3.000). Flyverdragten har lo

Snoopy Flyverdragt
Pris: 699,95  
Læs mere »

Hummel Snoopy Flyverdragt til børn - Sjovt og funktionelt vintertøj Hummel Snoopy Flyverdragt er en magisk vinteroplevelse til dit barn. Denne flyverdragt er skabt til eventyr i sneen og tilbyder komplet beskyttelse mod kulden. Med en charmerende Snoopy-p

Snoopy Flyverdragt
Pris: 699,95  
Læs mere »

Hummel Snoopy Flyverdragt til børn - Sjovt og funktionelt vintertøj Hummel Snoopy Flyverdragt er en magisk vinteroplevelse til dit barn. Denne flyverdragt er skabt til eventyr i sneen og tilbyder komplet beskyttelse mod kulden. Med en charmerende Snoopy-p

Soul Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

Hummel Soul Flyverdragt til Børn: Varm, Sikker og Stilfuld i Vintervejret Hummel Soul Flyverdragt til børn er den ultimative beskyttelse mod vinterens kulde og sne. Denne flyverdragt er skabt til at holde dit barn varmt og trygt under udendørs leg og even

Soul Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

Hummel Soul Flyverdragt til Børn: Varm, Sikker og Stilfuld i Vintervejret Hummel Soul Flyverdragt til børn er den ultimative beskyttelse mod vinterens kulde og sne. Denne flyverdragt er skabt til at holde dit barn varmt og trygt under udendørs leg og even

Soul Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

Hummel Soul Flyverdragt til Børn: Varm, Sikker og Stilfuld i Vintervejret Hummel Soul Flyverdragt til børn er den ultimative beskyttelse mod vinterens kulde og sne. Denne flyverdragt er skabt til at holde dit barn varmt og trygt under udendørs leg og even

Soul Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

Hummel Soul Flyverdragt til Børn: Varm, Sikker og Stilfuld i Vintervejret Hummel Soul Flyverdragt til børn er den ultimative beskyttelse mod vinterens kulde og sne. Denne flyverdragt er skabt til at holde dit barn varmt og trygt under udendørs leg og even

Soul Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

Hummel Soul Flyverdragt til Børn: Varm, Sikker og Stilfuld i Vintervejret Hummel Soul Flyverdragt til børn er den ultimative beskyttelse mod vinterens kulde og sne. Denne flyverdragt er skabt til at holde dit barn varmt og trygt under udendørs leg og even

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Læs mere »

Steenholt Cosmo børne flyverdragt. Dejlig varm flyverdragt med dobbelt lynlåslukning, aftagelig hætte, samt elastik ved håndleddet og anklerne. Derudover har flyverdragten justerbar talje, fleece for fra taljen og op samt aftagelig fodstropper.

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Ii Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch II Flyverdragt til børn - Varm og bevægelig i vintervejr Send dit barn i børnehave/skole, med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt, og utrolig åndbar. Det vil give den perfekte kropstemperatur, hele dagen ig

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 799,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Stretch Suit Flyverdragt
Pris: 999,95  
Læs mere »

McKinley Stretch Suit er en lækker vind- og vandtæt samt åndbar flyverdragt i god kvalitet til børn. Flyverdragten er yderst slidstærk og har yderligere ekstra forstærkning på knæ og bagdel. McKinley Stretch Suit har mange justerings muligheder samt hætte

Læs mere »

True North ski flyverdragt. Ski flyverdragt til børn har slidstærkt materiale. Dragten har 2 sidelommer med lynlåslukning, samt elastik i ærmerne og i bunden som gør at dragten tilpasser sig om anklerne og ærmerne. Dragten har aftagelig stropper i bunden,

Læs mere »

True North ski flyverdragt. Ski flyverdragt til børn har slidstærkt materiale. Dragten har 2 sidelommer med lynlåslukning, samt elastik i ærmerne og i bunden som gør at dragten tilpasser sig om anklerne og ærmerne. Dragten har aftagelig stropper i bunden,

Læs mere »

True North ski flyverdragt. Ski flyverdragt til børn har slidstærkt materiale. Dragten har 2 sidelommer med lynlåslukning, samt elastik i ærmerne og i bunden som gør at dragten tilpasser sig om anklerne og ærmerne. Dragten har aftagelig stropper i bunden,

Læs mere »

True North ski flyverdragt. Ski flyverdragt til børn har slidstærkt materiale. Dragten har 2 sidelommer med lynlåslukning, samt elastik i ærmerne og i bunden som gør at dragten tilpasser sig om anklerne og ærmerne. Dragten har aftagelig stropper i bunden,

Læs mere »

True North ski flyverdragt. Ski flyverdragt til børn har slidstærkt materiale. Dragten har 2 sidelommer med lynlåslukning, samt elastik i ærmerne og i bunden som gør at dragten tilpasser sig om anklerne og ærmerne. Dragten har aftagelig stropper i bunden,